Betfirst

De website zelf is iets langzamer en drukker dan de overzichtelijkere website van Unibet maar biedt ook een grote hoeveelheid aan mogelijkheden. Via het kopje Voetbal krijg je een lijst te zien die per land is georganiseerd en waar vervolgens per land op verschillende divisies gewed kan worden.

Het soorten weddenschappen per wedstrijd is net als bij Unibet zeer uitgebreid en kunnen worden gevonden onder het uitschuifbare menu “Alle weddenschappen”.

BetFIRST biedt net als Unibet een welkomstbonus* van 60 euro aan voor nieuwe leden. Een ander aantrekkelijk voordeel van BetFIRST is het feit dat de eerste weddenschap altijd gratis is, ongeacht het resultaat van de wedstrijd: gok verkeerd en je krijgt je geld teruggestort. Ook hier kunnen gokkers live wedden op wedstrijden, wat het allemaal nog net even iets spannender maakt. De website is overzichtelijk en er is een ruim aanbod aan weddenschappen te vinden.

Betaalmethodes: Bankcontact/Mister Cash, CBC Online, Dexia, HIPAY, ING Homepay, KBC Online, Maestro, Paysafecard, SOFORT banking, Ukash en PayPal.