Betway Belgie

In tien jaar tijd is Betway uitgegroeid tot één van de meest populaire online gaming websites van Europa. Dit jaar hebben we onze blik ook op België gericht. Zo kan u genieten van de meest spannende casino games en beste winstkansen op Sport die Betway België te bieden heeft. Ongeacht uw voorkeur, Betway is dé plek waar online gaming en wedden tot zijn recht komt.

Betway: Uitgebreid aanbod

betway voetbal weddenschappenSportfans kunnen bij Betway wedden op een enorm gevarieerd aanbod. Betway biedt niet enkel populaire sporten aan, zoals voetbal, wielrennen en tennis, maar ook liefhebbers van minder bekende sporten kunnen er terecht voor onder andere pesäpallo, bandy en martial arts.
’s Werelds meest bekende competities zoals de Premier League en de Bundesliga worden uiteraard aangeboden, maar u kan ook op onze eigenste Jupiler Pro League wedden. Alsof dat niet genoeg is, kan er ook op andere, niet-sportgerelateerde evenementen ingezet worden zoals tv-programma’s, het Eurovisiesongfestival, en politieke verkiezingen. Bovendien ontvangt u wekelijkse aanbiedingen waarbij u kans maakt op bv. een Gratis Weddenschap.

Wed nu bij Betway en pak €50!

Betway Sport, ook wel Bet Sports Way genoemd!

Betway Sport, ook wel Bet Sports Way genoemd, is eenvoudig en klantvriendelijk. Registreren doet u met één eenvoudig formulier in het Engels, Frans of Nederlands en binnen enkele minuten plaatst u een eerste weddenschap. Betalen kan via IDEAL, Visa Debit, Visa Electron, PayPal, Ukash, Skrill, Neteller en Paysafecard en staat de klantendienst 24/7 voor u klaar indien u vragen heeft of technische problemen ervaart. U kan hen, in het Nederlands of Frans, bereiken op volgende manieren: via live chat, telefoon of e-mail.

Welkomstbonus: €50

Bij Betway Sport krijgen alle nieuw geregistreerde spelers een gratis weddenschap t.w.v. €50. Dit welkomstaanbod is een 100% match bonus. Dit betekent dat wanneer u voor €50 stort, u daarna nog een gratis weddenschap van hetzelfde bedrag ontvangt. U ontvangt deze welkomstbonus bij een storting van slechts €10, dus veel valt er niet te verliezen! Betway beloont niet alleen de nieuwe gebruikers, maar verwent ook graag haar trouwste klanten met het Betway Plus programma. Hoe meer pluspunten u verzamelt, hoe beter en interessanter onze aanbiedingen worden.

West Ham United

In 2015 kondigde Betway met veel trots een langlopend partnerschap aan met West Ham United en werd het de hoofdsponsor van de club. Daarom vindt u vanaf nu het Betway logo kan niet alleen op de voorkant van alle spelerstruitjes en trainingspakken, maar ook op de Betway Tribunes in het Boleyn Ground Stadion.

Wed nu bij Betway en pak €50!