Unibet

Het wedkantoor werd in 1997 opgericht en beschikt inmiddels over meer dan 10 miljoen geregistreerde klanten wereldwijd. Het begon allemaal met poker en casinospelen, maar er is vandaag de dag een enorm aanbod aan weddenschappen op verschillende sporten beschikbaar.

De website is overzichtelijk en via het kopje voetbal kom je terecht bij allerlei soorten mogelijke weddenschappen waarbij je per competitie of toernooi kan zoeken naar jouw ideale weddenschap. Onder het kopje voetbal krijg je direct een lijst te zien met het ongelofelijke aantal opties: van het aantal hoekschoppen per wedstrijd tot de tijden tussen twee doelpunten en nog veel meer. Onder deze opties krijgt men een lijst te zien van de voetbalwedstrijden die op die dag worden gespeeld en zo kan je direct kijken of er voor jou iets interessants tussenstaat.

Er wordt aan nieuwe Belgische klanten een welkomstbonus* van 60 euro aangeboden. Ook kan je live wedden op voetbalwedstrijden en een extra feature is gratis live voetbal via Unibet TV, wat uniek is ten opzichte van andere aanbieders.

Unibet steekt veel tijd en geld in online veiligheid voor klanten. Er zijn miljoenen geïnvesteerd om een veilig platform te bieden en deze bookmaker beschikt zelf over een eigen systeem om potentieel probleemgedrag te detecteren bij gokkers.

Betaalmethodes: HIPAY, Bankcontact/Mister Cash, Earthport, Bank Transfer, Skrille (Moneybookers), Neteller, Paysafecard en Ukash.