Bookmakers: hoe kies ik de juiste?

Hoe gaan bookmakers te werk?

Behalve natuurlijk het voetbal zelf, zijn het de verschillende bookmakers waar het allemaal om draait als je succesvol online op voetbal wilt wedden. Waar kan je wedden en hoe maak je je keuze voor een of meerdere online wedkantoren? Voor gokkers is hetniet alleen belangrijk om een betrouwbare bookmaker uit te kiezen, van bijna net zo groot belang zijn aantrekkelijke noteringen. Uiteindelijk gaat het toch om het verdienen van wat extra geld dankzij jouw expertise op voetbalgebied.

Bookmakers hebben natuurlijk hun eigen deskundigen in dienst die na uitgebreide analyses op bepaalde odds uitkomen en zo proberen om winst van het wedkantoor te garanderen, ongeacht de uitslag van een wedstrijd. Je kunt er dus van uitgaan dat bookmakers rekening houden met dezelfde factoren die jou een bepaalde keuze laten maken: blessures, vormcrisis, trainerswissels en al die andere factoren die invloed kunnen hebben op een bepaalde wedstrijd. De odds veranderen van uur tot uur, en het is dan ook zaak om goed te kijken waar op welk moment de beste noteringen voor jouw weddenschap te vinden zijn.

Wij zetten een aantal bekende online wedkantoren voor je op een rijtje die beschikken over een officiële Belgische licentie en bespreken per aanbieder de voor- en nadelen zoals het aanbod aan weddenschappen, de welkomstbonussen* en extra functies.

GoldenPalace

Goldenpalace is een Belgisch casino en bookmaker met zowel offline als online vestigingen. De website van goldenpalace biedt aantrekkelijke voordelen, onder meer een mooie welkomstbonus.

> Lees hier alles over Goldenpalace

Unibet

Unibet is een van de grootste en waarschijnlijk de bekendste aanbieder van online voetbalweddenschappen. Het is oorspronkelijk een Zweeds bedrijf maar met een Nederlandstalige pagina worden er veel gokkers uit zowel België als Nederland getrokken.

> Lees hier alles over Unibet

BetFIRST

BetFIRST beschikt over een Nederlandse, Engelse, Franse, Duitse en Turkse website. De website geeft aan dat ze over een geldige licentie beschikken en dat alles op een veilige manier wordt gereguleerd. Er is een 24-uurshelpdesk beschikbaar waar klanten terecht kunnen met vragen of twijfels.

> Lees hier alles over Betfirst

Ladbrokes

Het Londense wedkantoor Ladbrokes werd al in 1886 opgericht en is naar eigen zeggen al sinds 30 jaar een leider op het gebied van weddenschappen in België. Er is een Engelse, Franse en Nederlandse website beschikbaar.

> Lees hier alles over Ladbrokes

Bwin

Naast Unibet is Bwin waarschijnlijk een van de bekendste en populairste bookmakers voor sportweddenschappen. Bwin is in 1999 opgericht onder een andere naam (Simon Bold), en werd in 2001 overgenomen door Interactive Entertainment, dat in Wenen is gevestigd. Bwin is een van de grootste aanbieders van online weddenschappen met, naar eigen zeggen, meer dan 30.000 verschillende weddenschappen per dag verdeeld over 90 verschillende sporten.
Wat voetbal betreft biedt deze bookmaker een overzichtelijke website met zeer ruime keus aan weddenschappen. Door het klikken op een bepaalde wedstrijd kan je zien dat er regelmatig meer dan 150 (!) verschillende soorten weddenschappen mogelijk zijn. De website zelf is snel en overzichtelijk.

De bonus* bij Bwin is 100 euro en daarnaast biedt de website de mogelijkheid om live op wedstrijden te wedden.
Betaalmethodes: Visa, MasterCard, Maestro, iDEAL, Neteller, Skrill (Moneybookers) en PaySafeCard, Bankcontact/Mister Cash, Hipay en SOFORT banking.

*Houd er rekening mee dat verschillende welkomstbonussen per bookmaker verschillende voorwaarden kennen. Bestudeer deze voorwaarden op de website van de aanbieder.